Sant Lluís, Poble Esportiu i Cultural


Crec amb aquest projecte, el de Volem Sant Lluís, perquè en ell he trobat un equip de feina amb il·lusió i ganes de fer feina pel bé del nostre poble, en el que, per damunt de tot, estan les persones.

Un equip humà fantàstic, en el que m'he sentit molt ben acollit des del primer dia, capitanejat per en Joan Pons, coneixedor del dia a dia de la feina del nostre Ajuntament. 

Es hora de mirar al futur, continuant el treball fet aquets cuatre anys, seguint apostant per un poble sostenible, acollidor i obert a sa gent, en el que tots ens sentiguem orgullosos de viure.


Entrant amb ses àrees amb les quals em sent més còmode, crec amb aquest projecte perquè crec amb un "Sant Lluís, Poble Esportiu",que seguesqui fomentant la pràctica de l'esport, millorant, dia a dia, les nostres instal·lacions, feina que continuarem fent, analitzant les necessitats reals i factibles de l'esport de Sant Lluís, prioritzant les inversions més necessàries i urgents.


Continuarem estalonant a totes les entitats esportives del poble, posant especial rellevància en la importància de l'esport base. Continuarem amb la promoció d'activitats dirigides des del Poliesportiu Municipal.


També volem donar especial importància a tots aquells que volen practicar esport sense necessitat d'estar federats a algun club o subscrits a activitats dirigides, acondicionant i millorant espais ja existents, com el Circuit natural, habilitant també noves rutes per caminar, correr o fe ciclisme.


Farem una coberta en un espai lúdic, entorn de les escoles, per donar espai a un esport més lliure, que no depengui de les condicions meteorològiques, dotant al sostre de plaques solars, per seguir caminant cap a una energia neta.


Volem donar difusió i promoció a dos jocs popular com són el Joc de la Bolla i el Tir en Fona. En col·laboració amb el CCE Sant Lluís i el Club de Tir en Fona, introduirem aquests dos jocs a les escoles i al Programa del Molí de Baix, per fomentar la pràctica d'aquests dos jocs tan nostres.


Però és que a Volem també creim amb un "Sant Lluís, Poble Cultural", pel que estalonarem qualsevol iniciativa que pugui sortir de la gent i dels grups del nostre poble. Així mateix, mantindrem i reforçarem la programació cultural de la Sala Albert Camus, apostant per una programació de qualitat.


En la línia d'un Sant Lluís cultural, farem feina per tornar a donar vida a una sala emblemàtica com es L'OAR, intentant arribar a un acord amb els seus propietaris per reformar-lo i convertir-lo amb una Sala Polivalent, que pugui servir tant per assajos de grups locals, com de Sala d'exposicions o de balls i d'altres actes culturals i festius de difícil cabuda a la Sala Albert Camus.


Ampliarem espais com l'actual Biblioteca, necessitada d'engrandir el seu espai per tal de seguir oferint un servei de qualitat, o el local de Joventut, necessitat d'un espai més ampli per donar cabuda als adolescents lluïsers.

En s'àrea de festes fomentarem la participació ciutadana, tant en la preparació com en el desenvolupament de les festes que es duen a terme al nostre poble, estalonant iniciatives que puguin sorgir de qualsevol colectiu, empresa o persona, que sigui beneficiosa per la dinamització del nostre poble.


Aquestes són algunes pinzellades del que volem per Sant Lluís en àrees com Esport, Cultura, Festes i Joventut. 

I tu, que vols?

Xus Rotger
Nº 4 de la Candidatura de Volem Sant Lluís

Comentaris