El Temps a Menorca. Previsió per dies 17, 18 i 19 de Febrer. seguirem amb boires i temps tranquil

Dades recollides a l'estació Meteoclimàtic de Sant Lluís, d'en Xavi Pons

Temperatura màxima: 16.0 Temperatura mínima: 10.3 Temperatura actual (21 h): 11.7 Vent: 21 Km/h SE
El Satèlit d'avui capvespre ens mostra niguls poc importants, que han deixat moltes estones de sol, especialment al mati, després de disipar-se les boires matinals
Un dia més hem tingut la formació de boires, que s'han dissipat a primeres hores, donant pas a un dia bàsicament amb sol, i alguns niguls poc importants. Les temperatures diurnes han estat molt semblants a les d'ahir, mentres que les nocturnes han devallat 3 graus respecte a la nit anterior. Cal destacar també les altes presions que esteim tenint, de fet avui s'ha donat la presió més alta del que duim d'any, 1033 hpa. El vent ha estat molt fluix de Xaloc.

Previsió per demà divendres 17 de Febrer
Tot i que les presions devallaran, seguirem dominats per altes presions, amb boires matinals i dia amb moltes estones de sol
Les altes presions continuaran dominant les illes, tot i que devallaran una miqueta. Açò es traduirà en un dia bàsicament amb sol, i alguns niguls poc importants. Es tornaran a formar bancs de boira que es desfaran a primeres hores del matí. Les temperatures devallaran lleugerament, amb màximes al voltant dels 15 graus i mínimes en torn als 9 graus. Vent molt fluix da Xaloc.

Previsió per dissabte 18 de Febrer
Els tons blaus ens mostren un vent molt fluix, garabé encalmat, que serà de Ponent, girant a darrera hora cap a Llevant i Gregal
Dia molt semblant al de divendres, tot i que els intervals de niguls podríen ser una mica més destacables, sense deixar pluja, amb formació de bancs de boira matinals. Temperatures sense canvis destacables o lleuger descens les minimes, entre els 14-15 i els 8-9 graus. Vent encalmat o molt fluix de Ponent, girant a darrera hora a Llevant i Gregal, fluix.

Previsió per diumenge 19 de Febrer
El mapa de pluja acomulada ens mostra que les precipitacions importants es quedaran al S i SE de la península. Diumenge podrien arribar algunes de debils a les illes, preferentment a les Pitiusses

Intervals de niguls, sense descartar alguna pluja, molt dèbil i aïllada. Temperatures mínimes en lleuger ascens, al voltant dels 10 graus, i màximes d'uns 14 graus. Vent fluix de Gregal i Llevant.

Previsió a mig plaç

Pocs canvis en l'inici de la setmana vinent, amb els models d'avui es confirma  que tindríem cels poc enigulats o amb intervals de niguls poc importants fins dimecres al menys. Temperatures sense canvis significatius, entre els 14 i 15 graus aquets dies, les mínimes es mourien en torn als 9-10 graus. El vent serà fluix de Gregal i Llevvant, dilluns i dimars, i de Xaloc dimecres.  Més envant no acabam de veure canvis importants, potser possible entrada de vent de Tramontana a finals de setmana, però és molt prest encara, Per tant, mantindrem unes temperatures agradables per l'època de s'any en que esteim, ja que de moment, tenim un mes de Febrer bastant agradable en temperatures, quan tradicionalment es un dels mesos més freds de s'any.

L'imatge d'avui torna a ser d'en Toni Tudurí, una imatge que ens mostra la boira que tenim, i que seguirem tenint els pròxims dos, tres dies a Menorca.
Foto: Toni Tudurí Olives

Comentaris