El Temps a Menorca. Previsió per dies 15, 16 i 17 de Febrer. Estabilitat amb algunes boires

Dades recollides a l'estació Meteoclimatic de Sant lluís d'en Xavier Pons

Temperatura Màxima: 17.8 Temperatura mínima: 10.4 Temperatura actual (21.45 h): 13.1 Vent: 18 Km/h E

Hem tingut un dia en el que hem tingut moltes estones de sol, amb creixement d'alguns niguls, especialment al cavespre, que no han deixat pluja i si molta humitat. Les temperatures màximes s'han enfilat fins prop dels 18 graus, mentres que les mínimes han devallat respecte les d'ahir. El vent ha estat molt fluis de Llevant.

Previsió per demaà dimars 15 de Febrer
Mapa que ens mostra l'estabilitat prevista per demà
Demà tindrem un dia bastant tranquil, meteorològicament xerrant, amb alguns intervals de niguls, mes abundants a primeres hores i  que no arribaran a tapar el sol pel capvespre, amb possibilitat de bancs de boira matinals. Les temperatures es mantindran en torn als 16-17 graus de màxima i els 10 de mínima.  Vent fluix de llevant.

Previsió per dijous 16 de Febrer

Mapa de simbols previst per dijous, amb estabilitat atmosferica, només algunes boires matinals
Intervals de niguls a primeres hores, que donaran pas a un dia clar i moltes estones de sol. Temperatures estables, entre els 16 i els  9-10 graus. Vent fluix de Llevant

Previsió per divendres 17 de febrer

Dia d'intervals de niguls, sense pluja i amb possibilitat d'algun banc de boira matinal, que ràpidament es disiparà. Temperatures en lleuger descens, entre els 14-15 graus i els 9-10 graus. Vent encalmat.

Previsió a mig plaç
L'animació d'aquest mapa ens mostra que estarem baix l'influència de l'anticicló els proxims dies

No es veuen a mig termini grans canvis. Amb intervals de niguls el cap de setmana, més abundants diumenga, però en principi sense pluges dissabte, i amb alguna possibilitat de pluja per diumenge. El vent serà fluix de component nord, fins dilluns que podria tornar a girar a Llevant. Les temperatures devallarien lleugerament entre dissabte i diumenge, coincidint amb l'entrada de vent del nord, que repetim, seria fluix. Més enllà de dilluns, de moment, no es veuen grans canvis-


Comentaris