El Temps a Menorca. Previsió per dies 10, 11 i 12 de Febrer. Possibilitat de pluja dèbil acompanyada de fang

Dades recollides a l'Estació Meteocliàtic de Sant Lluís d'en Xavier Pons

Temperatura màxima: 12.1 Temperatura mínima: 8.1 Temperatura actual (20.45 h): 8.1  Pluja: 0 l Vent: 64 Km/h NO
El cel s'ha anat quedant net de niguls al llarg del capvespre

El dia ha amanescut amb intervals de niguls, sense precipitacions i cel més clar al capvespre,  amb una matinada i primera part del dia amb molt de vent encara, que ha anat disminuint, fins quedar fluix, de Mestral. Les temperatures màximes s'han quedat als 12 graus, i les mínimes s'estan produint a hores d'ara, 8.5 graus, ja que la passada matinada les temperatures han fregat els 10 graus.

Previsió per demà divendres 10 de Febrer
Mapa de vent previst per demà, que anirà girant cap a Llevant 

Serà un dia en el que tindrem intervals de niguls, alts i mitjans, que deixaran veure molts de moments de sol. No s'esperen pluges, tot i que al vespre si que existeix la possibilitat, que en tot cas serien debils i aillades. El vent anirà girant ràpidament a Llevant durant el matí, fluix, augmentant a moderat al llarg del capvespre. Les temperatures màximes pujaran, fregant els 14 graus, i les mínimes es quedaran en torn als 7-8 graus. 

Previsió per dissabte 11 de Febrer
Mapa de simbols per dissabte

El cel estarà tapat de niguls alts i mitjans, que podrien deixar alguna precipitació dèbil, que aniria acompanyada de fang, durant el matí. Al capvespre quedarien intervals de níguls alts. Temperatures en ascens, arribant als 15 graus de màxima i 10 de mínima. El vent serà de Xaloc amb ratxes moderades.

Previsió per diumenge 12 de Febrer

Cel dominat per els niguls alts i mitjans, amb possibilitat d'alguna pluja dèbil i aillada, acompanyada de fang. Temperatures en ascens, es podrien superar els 16 graus de màxima i els 11-12 de mínima. Es mantindrà el vent de Xaloc, que serà moderat.

Previsió a mig plaç
El mapa ens mostra probabilitat d'alguna pluja per dilluns

Depenet de cada model i de cada sortida, per dilluns ens mostra mes o menys possibilitats de pluja. A hores d'ara els models anuncíen la possibilitat d'alguna pluja dèbil, acompanyada de fang. Sembla que dimars i dimecres desapareixeria aquesta possibilitat, amb cel net de niguls. El vent seria fluix els tres dies, de Migjorn, rolant cap a Ponent. Les temperatures es moran al voltant dels 15-16 graus de màxima, les mínimes podrien baixar algo entre dimars i dimecres. 

Comentaris