El Temps a Menorca. Predicció per dies 20, 21 i 22 de Gener

Dades recollides a l'Estació Meteoclimàtic de Sant Lluís, d'en Xavier Pons

Temperatura màxima: 15.1 Temperatura mínima: 10.3 Temperatura actual (19.15 h): 12 Vent: 16 Km/h E Pluja: 0 l
eñ 
El satèlit ens mostra que al capvespre els niguls han anat donant pas a mes clarianes

Hem tingut un dia en el que al cel han predominat els intervals de niguls, que no han deixat pluja y que a darrera hora han estat menys importants. El vent ha estat de Llevant molt fluix o encalmat. Les temperatures s'han mogut entre els 15 i els 10 graus.

Previsió per demà dilluns 20 de Gener
El mapa ens mostra que les baixes presions continuen entre el Nord d'Africa i el SO de la Península Ibèrica, sense afectar a les illes, dominades per les altres pressions demà al mig dia
Els niguls d'avui han anar donant pas a cel bastant net per demà, que juntament amb les altes pressions que esperem per demà, faran que puguin tornar a aparèixer boirines o bancs de boira matinals. Les temperatures no experimentaran canvis significatius i es mouran entre els 15 graus de màxima i els 9-10 de mínima. El vent estarà encalmat o bufarà molt fluix de component Nord.

Previsió per dimars 21 de Febrer
Pocs canvis per dimars, els simbols ens mostren, alguns intervals de niguls
Cel poc ennigulat, amb el creixement d'alguns intervals de niguls poc importants. Vent molt fluix, amb predomini del Mestral. Les temperatures es mouran en valors similars als del dia anterior, entre els 15-16 i els 8-9 graus.

Previsió per dimecres 22 de Febrer

Tindrem alguns niguls més que els dies anteriors, tot i que poc importants predominant els niguls alts. Temperatures en lleuger ascens, al voltant dels 16-17 graus de màxima, i les minimes en torn als 8-9 graus. Vent fluix o encalmat.

Previsió a mig plaç
Els diagrames ens mostren estabilitat,  amb temperatures que podrien pujar fins dijous, dia el que els models començan a donar una lleugera baixada, tot i que no es veuen grans baixades a mig plaç
No es veuen canvis importants al llarg de tota la setmana, potser lo més significatiu seria, tal com anunciàvem dies enrera, l'entrada de vent de Gregal moderat per divendres, amb alguns niguls. Vent que tornaria a encalmar de cara al cap de setmana, segons ens mostren les sortides d'avui dels models. El cel, poc ennigulat, fins divendres, que tendríem alguns niguls, tot i que no esperem pluja. Dissabte tornaria a ser un dia amb més sol. Mes enllà molta dispersió en els models, per lo que haurem de esperar encara, per veure com evoluciona. De moment sembla que tindrem un Carnaval més o menys tranquil. 

L'imatge d'avui es d'en Toni Tudurí, i podem veure una magnífica instantànea de sa posta de sol a Binibeca
Foto: Toni Tudurí Olives


Comentaris