El Temps a Menorca. Predicció per dies 18, 19 i 20 de Febrer. Més niguls per diumenge

Dades recollides a l'Estació Meteoclimàtic de Sant Lluís, d'en Xavi Pons

Temperatura màxima: 15.6 Temperatura mínima: 9.3 Temperatura actual (21.30 h): 10.2 Pluja: 0 l Vent: 19 Km/h S

El satèlit ens mostra el cel gairabé net de niguls a Menorca, com hem tingut al llarg de tot el dia
Seguim amb un temps marcat per les altes pressions, amb temperatures agradables, tot i que han devallat lleugerament respecte les d'ahir. Esteim tenint un mes de Febrer molt agradables, amb temperatures mitjanes que s'atraquen als 13.5 graus. El vent, molt fluix, pràticament encalmat, de component Sur, amb cels en generar bastant nets de niguls, amb algunes boires matinals.

Previsió per demà 18 de Febrer
El mapa de niguls previst per demà ens mostra el cel clar previst al llarg de tot el dia
El dia serà en general tranquil i dominat per les altes pressions, com avui, amb el cel gairabé destapat i algunes boires matinals, que es disiparan a primeres hores. Les temperatures es mantindran estables, al voltant dels 15 graus de màxima i 9 de mínima. Vent fluix de Ponent.

Previsió per dia 19 de Febrer
Diumenge esperam un dia amb més niguls, tot i que no esperam pluja
Tindrem un petit canvi de temps, en forma de més niguls, que a estones podríen deixar el cel tapat, però amb molt baixa probabilitat de pluja, que de presentar-se seria dèbil i aillada. Les temperatures es mantindran estables, entre els 15 graus de màxima i els 8-9 de mínima. El vent girarà a Tramontana i Gregal, però serà fluix. 

Previsió per dia 20 de Febrer

El cel ja no estarà dominat per els niguls, seran moltes les estones de sol i només hi haurà alguns intervals de niguls a primeres hores. Temperatures en lleuger descens les màximes, al voltant dels 14 graus, i les mínimes sense canvis, entre els 8 i els 9 graus. Vent de Gregal, amb alguna ratxa moderada.

Previsió a mig plaç
Cap a finals de setmana quivé podria entrar el Gregal, com mostren els models

Algunes sortides de alguns models preveuen un canvi, però aquets models no ho acaben de veure clar, aquest canvi seria per el proper cap de setmana, però amb les darreres sortides només podem dir que aquest canvi seria en forma de vent moderat de Gregal. En quant a niguls i pluges, estan molt canviants, i de fet els darrers no en donen de pluja. De moment, per dimars, dimecres i dijous sembla que tindríem cel net de niguls o amb alguns intervals poc importants. El vent dimars bufaria fluix o moderad de Ponent i Mestral, encalmant de cara a dimecres. A partir de dijous podria entrar el Gregal, que a mesura que passes el dia podria arribar a moderat. Aquets vents es podrien reforçar de cara al cap de setmana, però encara no ho tenim molt clar. Les temperatures pujarien lleugerament dimars i dimecres, i es podríen fregar els 16 graus. Mes enllà...bastanta incertesa encara, tot i que sembla que si tindriem vent de Gregal moderat, i alguns niguls més importants.

Comentaris