El Temps a Menorca. Predicció per dies 14, 15 i 16 de Febrer. Alguns bancs de boira

Dades recollides a l'Estació Meteoclimàtic de Sant Lluís d'en Xavi Pons

Temperatura màxima: 16.1 Temperatura mínima: 14 Temperatura actual (19.45 h): 14.4 Pluja: 0 l Vent: 40 Km/h SE
Segons ens mostra el radar, les traçes de precipitació han rodat per les illes, sense afectar a Menorca, la majoria d'elles s'han quedat damunt la mar.

Hem tingut un dia marcat per la situació de Xaloc i Llevant, amb vents, no amb sa força prevista, però que si han deixat el cel enterbolit, a on el sol sortia a estones molt tímidament. Al capvespre aquets niguls han estat més importants, tot i que només han deixat pluja pel voltant de l'illa, sense tocar terra. Les temperatures han pujat lleugerament.

Predicció per demà dimars dia 14 de Febrer
La situació de Xaloc anirà perdent força, deixant, amb el pas de les hores el cel mes net amb possibilitat de bancs de boira 
Començarem a estar influenciats per una situació més anticiclònica, amb el centre d'acció situat al nord d'Africa. Només a primeres hores seran possibles algunes precipitacions debils i aillades. Amb un cel que anirà quedant més clar al llarg del dia. Aquesta situació anticiclònica farà que es puguin formar bancs de boira, tant el matí com el vespre. Les temperatures mínimes devallaran entre lleugera i moderadament, quedant entre els 10 i els 11 graus, les diurnes no patiran canvis significatius, al voltant dels 16 graus. Él vent serà fluix de direcció variable.

Predicció per dimecres 15 de Febrer

Intervals de niguls, en principi poc importants al matí, però que podrien deixar alguna pluja dèbil al capvespre. Es podrien formar bancs de boira matinals. Vent fluix, de direcció variable, predominant el SE. Temperatures sense canvis significatius, entre els 15-16 graus i els 9-10 graus.

Previsió per dijous 16 de Febrer

Cel més ennigulat al matí, quedant intervals de níguls al capvespre, amb poca probabilitat de pluja. Vent fluix de Llevant. Les temperatures es mouran entre els 15 graus de màxima i els 10 de mínima.

Previsió a mig plaç
Situació de l'anticicló per divendres, amb el centre al nord d'Italia, el que farà que estiguem baix l'influència del mateix, alguns dies, i del que vol pujar i entrar per el SO de la península, açò ens duria més estones de sol

Sembla que els propers dies tindriem un temps molt semblant al de dijous. Divendres amb més intervals de niguls que aniríen despapareixent dissabte, diumenge pel capvespre podríen tornar a aparèixer els intervals de niguls. Amb els models d'avui no s'esperen pluges. Les temperatures podríen devallar lleugerament entre divendres i dissabte. El vent serà fluix, de direcció variable, divendres i dissabte, diumenge podria anar girant cap a Gregal.

L'imatge d'avui ens mostra el Port de Maó, avui a darrera hora del matí, amb el cel enterbolit. 
Foto: Xus Rotger

Comentaris