El Temps a Menorca. Previsió per dies 30, 31 i 1. Tranquilitat meteorològica...fins dijous

Dades recollides a l'Estació Meteoclimatic de Sant Lluís d'en Xavier Pons.

Temperatura màxima: 14.3 Temperatura mínima: 9.8 Pluja: 0.2 l Vent: 27 Km/h NE.

El satètlit ens mostra els cels pràcticament clars que hem tingut al llarg de tot el dia d'avui. Només algunes pinzellades de niguls alts.

Dia marcàdament tranquil el que hem tingut avui, amb molt de sol amb algun nígul alt decoratiu. El vent ha estat molt fluix i les temperatures han devallat 1 grau les màximes. La passada matinada la temperatura mínima rondaba els 10.5 graus, però curiosament la temperatura mínima de les darreres 24 hores s'està produint en el moment d'agafar les dades, a les 20.30 hores tením 9.8 graus.

Previsió per demà dilluns 29 de Gener

Estarem baix l'influència de l'anticicló, com es mostra al mapa, amb presions entre els 1024 i 1025 Hpa., el que ens assegura un dia tranquil, amb cels poc enigulats i possibilitats de boirines i algun banc de boira matina. Temperatures nocturnes en lleuger descens, entre 8 i 9 graus, i màximes al volotant dels 15 graus. Vent de Llebeig fluix amb alguna ratxa moderada.

Previsió per dimars dia 31 de Gener


Com ens mostra el mapa de simbols previst per dimars per AEMET, pocs canvis tindrem, amb el cel poc enigualt, amb pinzellades de niguls alts, que no impediran que el sol sigui ben present al llarg de tot el dia. Temperatures en ascens les noctures, superant els 10 graus, i sense canvis les màximes, al voltant dels 15 graus. Vent fluix de Migjorn.

Previsió per dimecres 1 de Febrer

Ençatarem el mes de febrer mantenint el bon temps d'aquets dies, amb cels poc ennigulats, o algun interval de nígul alt poc important. amb algunes boirines matinals. Temperatures nocturnes sense canvis, en torn als 9-10 graus i diurnes en torn als 16 graus. Vent fluix de Migjorn

Previsió a mig plaç
Evolució dels centres d'acció al llarg dels pròxims dies

Podriem tenir canvi de temps a partir de dijous. Aquest canvi s'iniciaria dijous en forma d'augment dels niguls al llarg del dia, quedant el cet tapat de niguls alts i mitjans, sense descartar alguna pluja dèbil al capvespre i nit. Divendres augmentaria la possibilitat de pluja, que podria ser moderada fins primeres hores del capvespre, quedant després alguna pluja dèbil i aillada. Dissabte el cel estaria dominat per els niguls, amb baixa probabilitat d'alguna pluja debil. Les temperatures es mouran al llarg d'aquets dies en valors similars als de dimecres, 15-16 graus de màxima i 9-11 graus de mínima. El vent bufaria moderat de Llebeig dijous, girant  Ponent divendres i dissabte amb ratxes al voltant dels 60 Km/h., 




Comentaris