El Temps a Menorca. Previsió per dies 29, 30 i 31 de Gener. Arriba l'estabilitat

Dades recollides a l'Estació Meteoclimatic de Sant Lluís d'en Xavier Pons.

Temperatura màxima: 15.1 Temperatura mínima:10.4 Vent: 43 Km/h SE-E Pluja: 1.4 l

Al capvespre han crescut niguls més importants que han deixat el cel tapat.

Després d'una matinada en la que ha plogut molt debilment, el dia ha estat tranquil al matí, amb alguns intervals de níguls poc importants, que no han tapat el sol. Al capvespre han crescut niguls com vos mostram a l'imatge, que han tornat a deixar pluges debils. Les temperatures no han experimentat canvis significatius. Els vents han bufat fluixos, amb alguna ratxa moderada de Xaloc, rolant al llarc del dia a Llevant i Gregal.

Previsió per demà diumenge 29 de Gener

Mapa per demà capvespre, en el que es mostra com les pluges sembla que ens abandonen per uns dies i la baixa s'endinça cap a la mediterrànea oriental.

Està previst que a primeres hores del dia els cels estiguin dominats per els intevals de níguls, amb possibilitats d'algun ruixat fins el mig dia, quedant els cels destapats a mesura que passin les hores. Temperactures màximes sense canvis, al voltant dels 15 graus, i mínimes en lleuger descens, entre els 8 i 9 graus. vent fluix de Tramontana, rolant a Ponent al llarg del dia.

Previsió per dilluns 30 de Gener

Mapa de simbols previst per dilluns

Sembla que dilluns serà el primer dia de plena estabilitat. Es preveu un dia de cel destapat, amb possibilitats de boirines i localment algun banc de boira. Temperatures màximes en lleuger ascens, es podrie fregar els 16 graus, i les mínimes en lleuger descens, entre els 6 i els 7 graus. Vent fluix de Llebeig.

Previsió per dimars 31 de Gener

Continuarà l'estabilitat meteorològica, amb cels clars i algun interval de níguls alts i mitjans. Temperatures estables, entre els 15-16 graus i els 6-7 graus. Vent de Llebeig en general fluix. 

Previsió a mig plaç

L'evolució al llarg dels proxims dies de les temperatures a 1500 metres d'alçada ens mostra que arribarem a estar a 8 graus positius, al llarg de la pròxima setmana, que es traduirà en temperatures properes als 16 graus.

Després de tants dies en els que hem tingut de tot, vent, pluja i fred, arriba l'anunciada estabilitat, al menys fins divendres, dia en el que segons alguns models podria tornar a canviar el temps. El mes de Febrer l'ençatarem tal com acabarem el de Gener, amb estabilitat, predominant els intervals de niguls alts i mitjans, com a mínim fins divendres, dia en el que podriem tenir niguls més importants, però encara no està clar. Les temperatures no patiran canvis significatius fins divendres i els vents predominants seran de Llebeig i Migjorn. 

Comentaris