El Temps a Menorca. Previsió per dies 28, 29 i 30 de Gener. La baixa a punt d'abandonar-nos

Dades recollides a l'Estació Meteoclimatic de Sant Lluís d'en Xavier Pons.

Temperatura màxima: 15.6 Temperatura mínima: 12.5 Vent: 31 Km/h SE Pluja: 0 l
Imatge del satèlit, que ens mostra els cels enigulats que hem tingut al llarg del dia d'avui.

Dia marcat per els cels majorment ennigulats, que no han arribat a deixar pluja fins entrada la nit que ha començat a ploure de forma molt debil a Sant Lluís. A hores de redactar aquesta informació no hi ha dades recollides de pluja. El vent ha bufat fluix de Xaloc. Les temperatures mínimes han pujat moderadament i les màximes han estat semblants a les d'ahir.

Previsió per demà dissabte 28 de Gener
Les isobares i els fronts pervistos per demà ens mostren la baixa centrada a les Illes Balears, que ens seguirà deixant certa inestabilitat. Aquesta baixa te les hores contades.

Els cels estaran ennigulats amb possibilitats de pluja, localment acompanyades de tempesta, entre la matinada i el matí, al capvespre quedaran intervals de níguls amb possibilitat d'alguna pluja debil i aillada. Temperatures en descens, amb màximes que no superaran els 14 graus i mínimes d'uns 9 graus. Vent moderat de Ponent, girant durant el matí a Tramontana.

Previsió per diumenge 29 de Gener

El dia estarà marcat per els intervals de níguls, amb possibilitat d'algun ruixat debil i aillat fins el mig dia. Els cels tendiran a aclarir-se al llarg del capvespre. Vent de Tramontana moderat, disminuint durant el matí a fluix. Temperatures màximes sense canvis, uns 14 graus, i mínimes en lleuger descens, uns 8 graus. 

Previsió per dilluns 30 de Gener
Mapa d'isobares per dilluns, que ens mostra, per fí, una certa estabilitat, que es podria mantenir alguns dies.

Dilluns s'encetaran uns dies de certa estabilitat. El cel estarà poc ennigulat, amb vent que girarà a Llebeig i Migjorn fluix. Temperatures màximes en ascens, rondant els 15-16 graus i mínimes en lleuger descens, en torn als 7 graus.

Previsió a mig plaç

Panel previst per dimars, que ens mostra l'estabilitat prevista per alguns dies d'aquesta setmana

El mapa ens mostra l'estabilitat que es preveu. Una estabilitat que sembla que seguiría al menys fins dijous vespre. S'esperen cels poc enigulats, amb intervals de niguls alts per dimars, aquets intervals continuarien tant dimecres com dijous. No s'esperen pluges al llarg d'aquets dies. El vent serà fluix de Migjorn fins dijous, amb temperatures en lleuger ascens, dimars i dimecres, a vont es podrien superar els 16 graus de màxima, i mínimes en torn als 10-11 graus. Per tant, i després de les possibles pluges que podem tenir fins diumenge a primeres hores, arriben uns dies de certa estabilitat.



Comentaris