El Temps a Menorca. Previsió per dies 27, 28 i 29 de Gener. Darreres hores de pluja

Dades recollides a l'Estació Meteoclimatic de Sant Lluís, d'en Xavier Pons

Temperatura màxima: 15.4 Temperatura mínima: 7.3 Pluja 0.4 l Vent: 27 Km/h SE

Imatge del radar que ens mostra el petit ruixat d'avui fosquet
Un dia més, tot hi que sigui de forma dèbil, hem tingut pluges, en aquest cas el fosquet, com veim a l'imatge del radar. El dia ha estat marcat per moltes estones de sol, amb intervals de niguls més importants al capvespre, que han deixat un petit ruixat. Vents fluixos de Xaloc. Les temperatures mínimes han devallat lleugerament i les màximes han pujat de forma moderada, superant els 15 graus.

Previsió per demà divendres 27 de Gener
Una nova baixa es situarà demà gairabé damunt les illes, donant pluges, especialment a partir del migdia.

S'atraquen les darreres hores amb possibilitats altes de pluja. Demà divendres tindrem cels enigulats amb possibilitats de ruixats debils o moderats, més probables el capvespre, localment acompanyats de tempesta. Temperatures mínimes en lleuger ascens, en torn als 9 graus, i màximes sense canvis, d'uns 15 graus. Vents fluixos o moderats de Migjorn i Llebeig.

Previsió per dissabte 28 de Gener
Mapa de simbols previst per dissabte

A primeres hores del dia el cel estarà amb intervals de níguls, amb possibilitat d'algun ruixat fins el migdia. Al capvespre el cel s'anirà aclarint i desapareixerà la possibilitat de pluja. Vent fluix de Migjorn, girant al llarg del matí a Tramontana i Gregal, amb alguna ratxa moderada. Temperatures sense gaira canvis, entre els 14 i 9 graus.

Previsió per diumenge 29 de Gener

Sembla que per fí diumenge no tindriem pluges o com a molt alguna pluja molt dèbil fins al migdia. Els cels estaran amb intervals de nigula alts i mitjans al llarg de tot el dia. Vent de Tramontana fluix o moderat, i temperatures estables, entre els 13-14 graus i els 8-9 graus. 

Previsió a mig plaç
Mapa d'isobares previst per dimars. Una serie de fronts entraran per l'atlantic a la península a partir de dimars, però com a mínim fins divendres no ens arribaria a afectar cap d'aquets fronts directament. Uns fronts que podrien deixar pluges abundants a la península al llarg de la setmana.

Sembla que disfrutarem d'uns dies de certa estabilitat meteorològica a partir de dilluns. No estarem directament baix l'influència de l'anticicló pero no s'esperen baixes importants. Fins dimecres els cels estaran dominats per els intervals de niguls alts, sense precipitacions. Les temperatures no experimentaran gaira canvis i els vents bufaran de componet Sur i Sur-est al llarg d'aquets dies. Sembla que aquesta situació es podria mantenir fins com a mínim divendres. Les baixes que sembla que entraran per l'atlàntic, no ens han d'afectar fins divendres, que podria haver un canvi de temps. 





Comentaris