El Temps a Menorca. Previsió per dies 25, 26 i 27 de Gener. Continua la probabilitat de pluges

Dades recollides a l'Estació Meteoclimatic de Sant Lluís d'en Xavier Pons i d'en Jesús Moreno.

Temperatura màxima: 11.1 Temperatura mínima: 8.8 Pluja: 13.5 Vent: 45 Km/h NE Humitat: 70%.

Les pluges es resisteixen a abandonar-nos. El dia s'ha aixecat amb cels ennigulats i pluges, durant tota la matinada i part del matí. A la tarda el cel ha quedat amb intervals de níguls, sense pluges. Els vents no han passat de moderats, de Gregal. Les temperatures s'han quedat més curtes que les d'ahir.

Previsió per demà dimecres 25 de Gener

Mapa de símbols previst per demà dimecres

Intervals de níguls augmentat a cels ennigulats. Possibilitats de pluges a partir del mig dia, que a la tarda o vespre podrien anar acompanyades de tempesta. Els vents bufaran fluixos de Tramontana, girant al llarg del matí a Migjorn. Temperatures mínimes en lleuger descens, en torn als 7-8 graus, i màximes sense canvis significatius, en torn als 11 graus.

Previsió per dijous 26 de Gener

Mapa de símbols previst per dijous

Al llarg de la matinada el cel s'anirà aclarint, quedant amb intervals de niguls, augmentat a la tarda a cels enigulats. Possibilitat d'alguna pluja dèbil i aillada. Les temperatures experimentaran una pujada lleugera a moderada, especialment les màximes, que podrien fregar els 14-15 graus. Les mínemes es quedaran en torn dels 8 graus.  Vent de Llebeig fluix. 

Previsió per divendres 27 de Gener

El cel estarà ennigulat o molt ennigulat, amb possibilitat de nou de pluges, que es podrien generalitzar per la tarda. Vent de component Sur fluixos a moderats. Temperatures sense canvis, entre 15 i 8 graus.

Previsió a mig plaç

L'Anticicló podria començar a atracar-se a partir de dissabte
vespre i especialment diumenge, duint al menys un poc d'estabilitat meteorològica.
Segons els models d'avui sembla que a partir de dissabte al capvespre podria arribar una mica més d'estabilitat atmosfèrica amb més estones de sol, després de les pluges dels darrers dies. De moment sembla que les pluges continuarant essent possibles, especialment el dissabte matí, ocasionalment acompanyades de tempesta. Cap al capvespre de dissabte i tot diumenge, disminueix la possibilitat de que plogui, amb cels poc ennigulats, mateixa tònica que veim per dilluns. Els vents bufaran fluixos o moderats, de Gregal dissabte i a partir de diumenge de Xaloc. Temperatures estables. 


Comentaris