El Temps a Menorca. Previsió per dies 24, 25 i 26 de Gener.

Dades recollides a l'Estació Meteoclimatic de Sant Lluís d'en Xavier Pons i Jesus Moreno

Imatge del Radar de les 20:00 hores, que ens mostra el ruixat que ens ha deixat uns 6 litres en 20 minuts.
Temperatura màxima: 13.6 Temperatura mínima: 9.3 Pluja 6.4 Vent 40 Km/h E-NE.

Dia més tranquil el d'avui dilluns, amb intervals de níguls que no han impedit que sortigués el sol. A darrera hora de la tarda, han arribat pluges que han deixat més de 6 litres, com mostra l'imatge de radar de les 20.00 hores d'avui. El vent segueix essent de Gregal i Llevant, però ja moderat només.

Previsió per demà dimars 24 de Gener

Mapa d'isobares i fronts previst per demà
La posició de l'anticicló a l'est de les Illes Britàniques i la baixa a l'est de les Illes Balears afavorirà l'entrada de vents de component nord. Els cels ennigulats amb possibilitats de ruixats debils o moderats a primeres hores. A partir del mig dia els cels s'aclariran i desapareixerà la possibilitat de pluges. Temperatures en descens les màximes,  11-12 graus, i mínimes de 8-9 graus. Vents moderats de Tramontana, amb alguns intervals forts.

Previsió per dimecres 25 de Gener

Mapa de símbols previst per dimecres 25 de Gener

El cel s'anirà ennigulant al llarg del matí, amb precipitacions debils o moderades, localment amb tempesta, a partir de la tarda. Vents Fluixos o moderats de Gregal i Llevant. Temperatures màximes sense canvis, 11-12 graus, i mínimes en lleuger descens, 7-8 graus.

Previsió per dijous 26 de Gener

Intervals de níguls amb possibilitat d'alguna pluja dèbil i aillada, més probable a primeres hores. Vent fluix de Ponent i temperatures en lleuger ascens les màximes, en torn als 13 graus i sense canvis les mínimes, al voltant dels 8 graus.

Previsió a mig plaç

Meteograma per els proxims 7 dies

Després de la petita treva de dijous, les precipitacions podrien tornar divendres, i mantenir aquesta possibilitat al llarg de tot el cap de setmana, amb cels enigulats. Els vents giraran a Migjorn divendres, tornant a component Nord-Nordest per el cap de setmana, amb alguna ratxa moderada. Temperatures en lleuger ascens divendres, i sense garire canvis per el cap de setmana.


Comentaris