El Temps a Menorca. Previsió per dies 23, 24 i 25 de Gener. Continua l'inestabilitat

Dades recollides a l'Estació Meteoclimatic de Sant Lluís d'en Jesús Moreno. 

Foto: Boutique Infantil
Temperatura màxima: 15.5 Temperatura mínima: 9.8 Pluja: 14.5 l Vent: E-NE

Dia marcat per la variabilitat. Amb estones de sol, però amb creixement d'enigulades que han deixat alguns ruixats amb tempesta i acompanyats de calabruix. Els vents han estat moderats de Llevant i Gregal. Cal destacar que en tot l'episodi de pluges que duim desde el passat dijous, s'han acomulat ja entre 125 i 150 litres a molts llocs de l'illa, i tot hi que semblava que el temps podia millorar, especialment a partir de dimecres, no serà així, no acabarà de fer net com a continuació vos explicarem.

Previsió per demà dia 23 de Gener

Mapa previst per demà
Hi haurà estones de sol, però amb creixement de niguls que podrien deixar alguns ruixats, localment moderats i acompanyats de tempesta. El vent bufara de Gregal i Tramontana amb ratxes que podrien arribar als 70 Km/h. Les temperatures es mouran al voltant dels 13 graus de màxima i 9 de mínima.

Previsió per dia 24 de Gener

Els cels estaran ennigulats la primera meitat del dia, amb possibilitat d'alguns ruixats. Al llarg del dia els cels tendirar a aclarir-se. Temperatures sense canvis o lleuger descens. 12 graus de màxima i 8 de mínima. Intervals de vent fort de Tramontana.

Previsió per dia 25 de Gener

Els cels estaran ennigulats amb possibilitats d'alguns ruixats, debils o moderats, acompanyats de tempesta. Vents fluixos o moderats de Gregal,  girant a Llevant. Temperatures en lleuger descens. 

Previsió a mig plaç

Mapa previst per dia 26
No acabarà de fer net com dèiem a l'inici de la previsió. Com es mostra al mapa previst per dijous, la borrasca de la mediterrànea no ens vol abandonar, com semblava que ho faria, i tot hi que està perdent força, seguim dins el seu radi d'acció, impedint que l'Anticicló ens abraçi, enviant-nos niguls, algunes pluges i vents moderats. La previsió amb els models d'avui és que es mantindrà la possibilitat de algunes pluges, més probables dijous. Divendres la possibilitat de pluges seria més baixa, però els cels continuarien amb intervals de níguls. Els vents seran de Llevant fluixos a moderats. 

Comentaris