El Temps a Menorca: Previsió per dies 22, 3 i 24 de Gener

Imatge del dur temporar a la
mar d'Alcaufar
Dades recollides a l'Estació de Meteoclimatic de Sant Lluís d'en Jesus Moreno.

Temperatura màxima: 12.7 Temperatura mínima: 8.3 Pluja: 51.6 l Vent: 72 Km/h  E-NE

Ha estat un dia molt complicat a nivell meteorològic, amb un temporal de primera categoria. Pluges abundants, especialment a la primera part del dia, pluges que, com anunciàven en anteriors edicions, han superat els 100 litres en lo que duim d'episodi. Dins el casc urbà de Sant Lluís ja s'han superat els 115 litres desde que es va in iciar el temporal. L'altre element que ha marcat el dia es els forts vents, que en alguns llocs de l'illa s'han atracat al 100 Km/h. Temporal molt dur a la mar amb onades de 5-6 metres, que han provocat importants desperfectes a urbanitzacions com S'Algar, amb un temporal com fèia ja anys que no es vèia.

Previsió per demà dia 22 de Gener

Mapa de símbols previst per demà diumenge
Sembla que el temporal començarà a perdre un poquet d'intensitat, però encara tindrem vents forts amb ratxes superiors als 80 Km/h fins primeres hores del matí, de component NE. Els cels estaran tapats amb pluges moderades, localment fortes i acompanyades de tempesta. Les temperatures no experimentaran gaire canvis, amb màximens entorn als 13 graus i mínimes entorn els 8.

Previsió per dilluns 23 de Gener

Els cels continuaran ennigulats, amb possibilitats de pluges moderades, localment fortes, tot hi que perdran intensitat i frequència al llarg del dia. Vents moderats a forts de Tramontana i Gregal, amb ratxes properes als 70 Km/h. Temperatures sense gaire canvis, amb màximens de 13 graus i mínimes de  8-9 graus.

Previsió per dimars 24 de Gener

A la primera part del dia continuarà la possibilitat de pluges, localment moderades i acompanuades de tempesta, A partir de migdia, els cels tendiran a estar poc ennigulats. Vents de Tramontana moderats i temperatures sense canvis significatius, amb màximes de 13-14 graus i mínimes de 8-9 graus.

Previsió a mig plaç

Mapa previst per dimecres
Sembla que el temps tendeix a estabilitzar-se després del temporal que esteim tenint aquets dies. Dimecres els cels estarien poc enigulats, i com a mínim així seguiria fins divendres. Els vents serien de Tramontana fluixos o moderats, fins divendres que girarien a ponent. Les temperatures mínimes podrien devallar lleugerament i les màximes pujar. 

Comentaris