El Temps a Menorca. Previsió per dies 1, 2 i 3 de Febrer. Torna la possibilitat de pluja

Dades recollides a l'Estació Meteoclimatic de Sant Lluís d'en Xavier Pons.

Temperatura màxima: 15.9 Temperatura mínima: 12.9 Vent: 29 Km/h SE Pluja: 0 l
Mapa del satpelit, que ens mostra l'illa de Menorca neta de niguls, tot i que ja arriben niguls dels fronts que penentren a la península per l'atlàntic. Uns fronts que arriben desgastats a les illes i que no deixaran pluges importants, al menys fins diumenge vespre

Hem tingut, després de bastants de dies, un dia marcat per el sol i cels ben clars. Les temperatures han fregat els 16 graus de màxima i ses mínimes fregant els 13, bastant altes per l'epoca de l'any. Hem tancat el mes de Gener amb sol i estabilitat. Demà vos oferiré les dades més destacables d'un mes en el que hem tingut, vent, pluja i fred.

Previsió per demà dimecres 1 de Febrer
Certa estabilitat ens marca el mapa previst per demà dimecres, darrer dia del que disfrutarem amb poques possibilitats de pluja
Ençatarem el mes de Febrer tal com hem acabat el gener, amb estabilitat meteorològica. Cels amb intervals de níguls evolucionant al llarg del dia a cel clar, tal com hem tingut avui. Les temperatures mínimes experimentaran un lleuger descens respecte les d'avui, al voltant dels 11-12 graus, i les màximes sense gaire canvis, al voltant dels 16 graus. Vent fluix de componet Sur.

Previsió per dijous 2 de Febrer
Mapa de simbols per dijous capvespre, que ens mostra la possibilitat de que tornin a arribar les pluges
Vindran els primers canvis dijous, amb cel a primeres hores poc ennigulat, augmentant al llarg del dia a ennigulat, amb possibilitats de ruixats debils al capvespre i nit. Temperatures mínimes en descens, entre 9 i 10 graus, i màximes sense canvis significatius, en torn als 15-16 graus. Vent fluix de Llebeig, augmentant al llarg del dia a moderat, amb alguna ratxa forta al final del dia.

Previsió per divendres 3 de Febrer

Els cels estaran ennigulats, amb possibilitats de ruixats debils, més probables la primera meitat del dia. Temperatures sense canvis significatius, entre els 15 graus de màxima i els 10 de mínima. Vents de Llebeig i Ponet moderats, amb alguna ratxa forta.

Previsió a mig plaç

Aquest mapa ens mostra les isobares molt juntes a les Illes Balears, lo que ens mostra el vent, amb ratxes fortes, de component Oest tindrem per dissabte,

Sembla que tindrem un cap de setmana marcat per el vent de Llebeig i Ponent, amb alguna ratxa forta. Especialment dissabte. Dilluns el vent giraria a Tramontana moderada a forta. Seria un cap de setmana dominat per els níguls, que podríen deixar plujas entre diumenge capvespre i dilluns. Les temperatures es mantindrien en valors similars als d'aquets dies, fins dilluns, que experimentarien un lleuger a moderat descens. A més llarg plaç els models a dia d'avui marquen una possible devallada de temperatures que haurem d'anar seguint. 

Comentaris