El Temps de Menorca. Previsió per dies 31 de Gener, 1 i 2 de Febrer. Pluges per dijous vespre i divendres

Dades recollides a l'Estació Meteoclimatic de Sant Lluís d'en Xavier Pons.


Temperatura màxima: 15.0 Temperatura mínima: 10.0 Vent:34Km/h SE Pluja: 0 l.

El Satèlit ens mostra els niguls que hem tingut al llarg del dia, que no han deixat precipitació

Tot i que esperàvem un dia assolellat, ell dia ha estat dominat per els intervals de niguls, que a estones han tapat el sol, sense deixar pluges. Les temperatures han estat molt semblants a les d'ahir i el vent ha bufat fluix de Xaloc.

Previsió per demà dia 31 de Gener
Mapa d'isobares previst per demà dimecres, que ens mostra certa estabilitat. 


El cel estarà dominat per els intervals de niguls, tendint al llarg del dia a poc enigulat. Les temperatures no experimentaran canvis importants, amb màximes de uns 15-16 graus i mínimes d'uns 10 -11 graus. El vent bufarà fluix de Migjorn.

Previsió per dimecres 1 de Febrer
El mapa de simbols per dimecres ens mostra que el cel s'anirà ennigulant al llarg del dia

El dia s'aixecarà amb niguls alts, augmentant al llarg del dia a cubert, en principi sense precipitacions. Temperatures sense canvis, entre els 15-16 graus i el 11-12 graus. Vent fluix de Migjorn.

Previsió per dijous 2 de Febrer

Intervals de niguls augmentant al llarg del dia a molt ennigulat amb possibilitats de pluges al capvespre, que localment podrien anar acompanyades de tempesta al vespre. Temperatures mínimes en torns als 11 graus i màximes que no superaran els 15 graus. Vent de Llebeig fluix augmentat al llarg del dia, amb alguna ratxa forta a darrera hora.

Previsió a mig plaç
Mapa de pluja previst entre dijous i divendres

S'espera que durant la matinada i primeres hores del matí de divendres el cel estigui ennigulat amb pluges localment moderades i acompanyades de tempesta. Durant el matí el cel quedarà amb intervals de niguls sense descartar alguna pluja dèbil i aillada. Dissabte i diumenge hi haurà intervals de níguls alts disminuint la possibilitat de pluja. El vent sera divendres de Ponent, fluix a moderat, dissabte i diumenge tornarà a ser de Llebeig moderat amb algunes ratxes fortes. Les temperatures no experimentaran canvis significatius.

Comentaris