Miratge: No es pot pagar un taxi


Llegeixo amb atenció ses declaracions de n'Esperança Aguirre sobre sa prohibició de la circulació dels vehicles per Madrid, sa pobra dona se sent tancada a ca seva.

No entro a valorar si aquesta prohibició és efectiva o no, aquí que ho facin els experts, però si entraré a valorar unes declaracions que em semblen un insult a sa ciutadania.


Senyora Aguirre, tancats es poden sentir els que no té en feina, tancats es poden sentir els que no poden pagar sa factura de llum o aigua, tancats es poden sentir es que estan amenaçats de desnonaments, tancats es poden sentir els que, paradoxalment, viuen davall un pont, a una estació de metro o a un caixer d'un banc, però vostè tancada per no poder circular amb cap dels seus tres cotxes?



Ah! Claro! El seu sou no li arriba mes que per comprar a botigues low coast, pel que tampoc es deu poder permetre pagar un bill et de metro o autobús, i menys per pagar un Taxi, no sigui que no tengui per menjar la nit de Cap d'Any.


Vergonya me dóna que vostè se senti tancada. Critiqui si vol ses mesures adoptades pel seu Ajuntament, empri arguments com per exemple és una mesura que no serveix per res, però no es digni a fer unes declaracions que són un insult als que verdaderament estan tancats, metafòricament parlant.


Mes articles d'opinió a la pàgina "Miratge".


Salut i Agur!!!

Comentaris