Miratge: Es Patge Reial s'ha trobat es Cós obert


Molts sabeu el que opín del tema del Cós, i també pens que amb diàleg entre totes les parts s'arribarien a enteniments satisfactoris per tots, per mostra, una xerradeta de vint minutets mantinguda amb una persona que opina diferent a jo. Aquets vint minuts van servir per posar-nos d'acord.

Però no és el tema que m'ocupa avui. Avui ha tingut lloc s'acte de s'arribada des Patge Reial a Sant Lluís, un capvespre perfecte per tancar unes hores es Cós, i evitar així possibles ensurts. Un acte que es fa al Cós, i el Patge se troba amb un Cós obert.


S'ajuntament tanca el Cós i s'en du actes fora del mateix, exemple....Sa nit menorquina del passat estiu, sa possibilitat real de que la Fira de Sant Antoni també sigui duita a la zona Esportiva, no te cap sentit, xerram de dinamitzar el Cós quan està tancat i els actes es fan fora de l'emblemàtic carrer principal.


I avui, amb desenes de famílies i fillets seguint al Patge, tenim el Cós obert, amb el perill que això suposava. Es Policia Local intentant que la gent que anava davant la comitiva no invadís la calçada per que els cotxes puguéssin passar. Incomprensible.


A part de tancar el Cós els cap de setmana, des de s'Ajuntament s'ha de vetlar per la seguretat de determinats actes que s'organitzem. No té ni sentit ni coherència com s'està tractant el tancament o obertura del Cós, i és urgent que d'una vegada per totes es sentin les bases del Cós que vol la gent, Es seguin a xerrar totes les parts implicades i n'estic segur que s'arribaran a acords, com jo ho vaig fer amb una persona no fa gaires dies.


I per favor, pel bon desenvolupament d'actes com el d'avui, pel lluïment major dels mateixos, i sobretot per la seguretat de les persones, tanquin el carrer quan aquest es facin activitats com aquets, sigui o no sigui cap de setmana. 


Des de aquest humil recó deman el tancament del Cós el dia de Sant Antoni i la Fira es quedi en el centre del poble.

Salut!!!

(Més articles d'opinió a la pàgina ·"Miratge")

Comentaris