Miratge. Dies de màgia i inocència

Son dies de festa, dies de familia, d'amics, de beure, de bon menjar, dies de disfrutar dels presents a taula, de recordar als que ja no hi son i dels que per un motiu o s'altre no poden disfrutar d'aquestes festes.

Amb el pas dels anys aquestes festes es disfruten d'un altre manera, amb els nou vinguts a la família, pero hi ha coses que no canvíen.

Ja no anam a dinar a ca s'àvia per Any Nou, i celebrar, per partida doble, s'Any Nou i es Sant meu i de l'avi, pero no falta es dinar i, a demés, celebrant tambe els anys de na Maria.

Arriba el dia de Reis i sa màgia i inocència que desprenen els ulls de na Maria me retornen a aquell passat no tant llunyà, tornant a sentir s'ilusió d'aquella infantesa, per desgràcia perduda.

Que l'esperit de Nadal perduri al llarg de tot l'any. Tornem a sentir aquella màgia, aquella ilusió i aquella inocència. Tornem a les arrels dels somnis que ens van veure néixer.

Que el 2017 vengui plè de salut, plè d'alegries i plè de noves ilusions i projectes. Pero per damunt de tot, plè de màgia i inocència a ses nostres mirades.

Salut i bones festes a tots.

(Mes articles d'opinió a la página "Miratge"

Comentaris