Ho pòs en majúscules i ho dic ben for...LLADRES!!!

Avui ens despertam amb l'operació "Punica", en la que han estat detinguts nombrosos carrecs politics, ahir era el tema de les targetes "black", s'altre dia era la trama "Gurtel",  els "ERE", o en Barcenas, i així una llarga llista de casos de corrupció.

Cada matí quan ens despertam ens ve un cas nou que demostra que la corrupció ja no es un cas que afecte a un reduit grup de polítics. Avui es demostra que el que està corromput es el sistema, que gairabé tots hi estan ficats dins, ja sigui directament o simplement per mirar a un altre banda.

Els dos grans partits s'estan guanyant a pols el que les enquestes pronostiquen. Ara ja es casi igual el que fagin per sortir de la maleida crisis. No son capaços de aturar-ho. S'han especialitzat en no afrontar aquest greu problema, miren cap a un altre banda i es pensen que el problema es solucionarà tot sol. I res mes lluny de la realitat, la bolla es va fent grossa, de cada vegada son mes els alts càrrecs implicats, i la gent de cada vegada mes farta d'ells.

"L'españolito de a pié" n'està fart de veure com se li retallen drets fonamentals com la sanitat o l'educació, o veu com es queda sensa feina i sense prestacions, que en passa un fum per arribar a final de més mentres ells es dedican a ROBAR. Si, ho pos en majúscules i ho torn a repetir, ROBAR. Sou uns autèntics lladres.

Dins aquest desgavell surt una força política liderada per en Pablo Iglesias que lis fà entrar la pò al còs. Per primera vegada hi ha una formació política que està plantant cara als dos grans, i com la combatèixen? atancant-la amb que si Venezuela per aquí, que si comunistes per allà...una vegada més s'equivoquen senyors del PP-PSOE. L'han de combatir desde la demostració inequívoca de que fan net els seus partits de la "Casta" que ens roba, i no ho estan fent.

El PP-PSOE estan fent la millor de les campananyes electorals per "PODEMOS", en Pablo Iglesias i els seus seguidors es froten les mans veient la seva actitud. El jove partit polític podria estar en la boca tancada fins les eleccions i sense gastar un sol euro en campanya, que ja li fan els altres. Tot just sembla que li estiguin posant l'estora vermella a l'entrada de la Moncloa a n'en Pablo Iglesias.

Senyor Rajoy, senyor Sanchez, després s'extranyaran de la victòria den Pablo Iglesias. Després vindran les lamentacions. Mentres arriba aquest dia....segueixin robant, si senyor, per donar-li els 4 vots que li falten a PODEMOS.


Comentaris