MÚSICA MESTRE!!! BONES FESTES A TOTS!!!

Un any mes s'atraquen ses nostres estimades Festes de Sant Lluís. Son tres dies de disbauxa, d'oblidar problemes, d'oblidar-nos de sa famosa crisis i de sa famosa "cosina" anomenada Riesgo.

Desde aquest humild racó que es es meu blog, vull disitjar a amics i família unes molt bones festes, que les disfruteu amb salut i molta alegria.

Si l'any passat emprava un fragment d'un pregó de festes per felicitar-vos, enguany vull emprar tres petits moments de la nostre estimada festa que marquen els Protocols de la Qualcada. El primer es produeix tot just despres del Pregó de festes, quant es Batle fà entrega de la bandera al Caixer Fadrí:
EN NOM DEL POBLE DE SANT LLUÍS EM PLAU ENTREGAR-TE LA BANDERA DEL NOSTRE PATRÓ, SANT LLUÍS, REI DE FRANÇA, QUE AVUI VESPRE DES DEL BALCÓ PRESIDIRÀ LA FAÇANA DEL NOSTRE AJUNTAMENT.  ESPERAM QUE EN ELS ACTES PROTOCOL.LARIS LA PORTIS AMB MOLT D'ORGULL I RESPONSABILITAT, JA QUE ENS HONRARÀ A TOTS.
El segón moment es produeix cuant el Fabioler va a demanar permís al senyor Batle per començar sa festa:
SENYOR BATLE, VOS DEMAN PERMÍS PER COMENÇAR EL PROTOCOL DE L'INICI DE LES NOSTRES FESTES PATRONALS DE L'ANY 2012.
A lo que el Batle contesta:
EM PLAU DONAR-VOS EL PERMÍS D'INICIAR LES NOSTRES FESTES, AMB EL DESIG D'HONRAR SANT LLUÍS MES QUE MAI.
I acab la meva particular felicitació amb el tercer moment que marquen els nostres protocols, no sense antes tornar-vos a disitjar a tots unes molt bones festes de Sant Lluís 2012. Disfrutem d'aquets tres dies amb màxima intensitat, amb germanó i molta al.legria, tinguem també uns moments per recordar a tots aquells que no podràn ser en noltros. Que pengin ses banderes del poble de finestres i balcons, que es prepari sa coca amb xocolati, que soni es Tambor i Fabiol, que botin els Cavalls, que s'escampi sa festa per tot es poble. BONES FESTES A TOTS!!!

I ara si cacab amb aquet tercer moment que marquen els protocols, es aquest moment en el que esclata la música del Jaleo,  es aquell moment en que la Caixera Batlesa, na Carmen Reynes, s'atracarà a la tarima dels músics i li dirà al Director de la Banda d'Es Migjorn Gran...
MUSICA MESTRE!!!!




Comentaris