BONES FESTES DE SANT LLUIS 2010

Un any mes ens atracam a ses nostres Festes de Sant Lluis. A mesura que se va atracant el darrer cap de setmana d'agost el poble es va transformant, el cos s'engalana de llums blancs i blaus i les finestres i balcons llueixen amb orgull la bandera de Sant Lluis.  El tambor i es fabiol sonaran escampant sa festa per tot es poble.

Un any mes el Pla de Sa Creu i es cos es vestiran de Festa, els gegants, bandas de musica, caixers, cavalls i carrosses inundaran tot el poble d'alegria.  Els grups d'amics prepararan dinars de festes i carrosses, un incis amb es tema de carrosses, si no feim un esforç entre TOTS, aquestes podrien desapareixer despres de molts d'anys, sa desfilada de carrosses es un acte que ens diferencia de la resta de pobles, que posa el Cos fins dalt de gent, donant vida al diumenge fosquet i seria una llastima que desaparesquessin. Desde aqui vull demanar un gran esforç, primer al Ajuntament de Sant Lluis, se que son temps dificils pero per desgracia, una carrossa minimament decent es pot endur una mitja de 1500 euros i amb es temps que corren son molt dificils d'aconseguir, els bars tambe haurien de ser conscients que sensa carrosses es diumenge fosquet no seria el mateix per ells,  i tambe deman desde aqui un esforç a sa gent d'es poble, que s'impliquin amb ses carrosses, que intentin amb un grup d'amics fer-ne una, perque de veritat que val la pena.

Desde aquet modest blog vull desitjar a tot el poble de Sant Lluis unes molt bones festes, que durant 3 dies deixem de banda els problemes i la rutina diaria, que rebem a tots els visitants amb els braços oberts i disfrutem tots junts de ses nostres festes.

ENS VOREM AL PLA DE SA CREU. BONES FESTES A TOTS.

P.D.: M'agradaria acabar aquesta felicitacio amb un fragment d'es prego de festes de l'any 1992 a carrec de el periodista Joaquim Maria Puyal.

"Veins de Ses Barraques!!!!, Veins de Binifadet!!!, Veins d'es Consell!!!, Veins d'es Pou Nou!!!,Veins de Torret!!!, Sant Lluissers tots!!!!. Per ordre d'es senyor Batle es fa saber que a partir d'ara començan ses festes!!!. I es demana a tota sa poblacio que hi participi amb il.lusio, civisme i alegria!!! Sant Lluissers, digueu amb mi: VISCA SANT LLUIS!!!!"

I ara si acab amb un petit video d'imagtes d'antany, de com vivien els nostros pares i avis ses festes, i de com era abans el poble.









Comentaris