PORTADES D'ES PROGRAMA D'ACTES I CURIOSITATS DE SES FESTES DE SANT LLUIS (3ª PART)

Sa novetat mes important de ses festes de 1992 va ser la creacio de la Junta de Caixers, aquesta esteia formada per es Batle en Pedro Pons Vidal com a president, es vicepresident en Bernardo Bagur , es Caixer Fadri en Domingo Sintes, es Caixer Casat n'Antoni Melia, i es vocals en Juan Jose Villalonga, n'Esperança Andreu i n'Enrique Parpal. Hi ha que dir que a sa Junta de Caixers no figua sa Capellana d'aquest any, en Josep Sastre i es Fabiolerm en Josep M. Rodriguez, es carrec de Caixer Batle va recaure amb es vicepresident de sa junta, en Bernardo Bagur.

Es pregoner d'aquest any va ser es conegut periodista catala Joaquim Maria Puyal. Sa novetata ses revetlles d'aquest any va ser que disabte a la 1:30 de sa matinada va actuar al Pla de Sa Creu es conegut grup dels anys 70, Los Diablos, ademes del grup Huracan. A la pista de l'escola dins la Nit de Rock, van actuar disabte Mes Canya i Hora Punta i diumenge Nit Seca i Pasaje Secreto.
Aquest any, i per coincidencia amb ses Festes de Gracia de Mao no es celebrarien ses recuperades Festes de Sant Lluisset. 

En ses festes del 1993 l'encarregat de fer es prego va ser es periodiste catala Antoni Bassas.  Repeteixen carrecs a sa Qualcada en Bernardo Bagur, en Domingo Sintes i en Josep Maria Rodriguez, i com a Capellana hi participa en Joan Miquel Sastre.

Enguany desapareix sa nit de rock de sa pista de s'escolam aquesta nit de rock passa a divendres vespre al Pla de sa creu, actuaren en aquesta nit de rock es grup menorqui Suc i es conegut grup de pop espanyol Gatos Locos.  A ses revetlles d'es pla de sa creu hi actuaren s'Orquesta Lasser Show, Orquesta Trak i s'Orquesta Huracan.

Aquest any si es celebraren ses Festes de Sant Lluisset, amb Carrera Popular d'atletisme, pasacarrers, revetlla amenitzada per es grups M-60 i Ets Illencs, i diumenge foosquet Qualcada i Jaleo d'Ases.

En Joan Pons Moya va se l'encarregat de ensatar ses festes de 1994 amb l'acte del Prego, en un divendres de festes en el que hi hauria sa presentacio de es grup de Majorettes de Sant Lluis, i just acabat el prego es va fe tambe presentacio de la nova bandera oficial d'es poble.

Es Caixer Batle Va ser en aquesta ocasio en Pedro Pons Vidal, sa Capellana en Joan Bosco Marti, sa Caixera Fadrina n'Esperança Andreu i es Fabioler en Josep Maria Rodriguez.

Ses revetlles d'es Pla de Sa Creu van estar amenitzades per  Siboney, Karma, orquesta Lasser Show i Huracan i Debora Carter, amb s'actuacio estelar sa matinada de disabte a diumenge del mitic grup Los Mustang. Va desapareixer d'es programa d'actes Sa Nit de Rock.

A ses festes de Sant Lluisset es repetiren sa qualcada i jaleo d'ases en aquesta ocasio es disabte, aixi com altres actes com revetlles i curses populars que feien creixer any rera any aquestes estimades festes menors.


CONTINUARA...

Comentaris