MIRATGE

 
SA PRIMERA IMATGE ES SA QUE QUEDA?
7-5-2010



M'imagin a un turista, acabat de arribar a s'illa, agafant es seu cotxe de lloguer i anant cap a sa carretera de Sant Lluis, lo primer que troba a dia de avui son obres, just arribant al quarter de sa guardia civil, es troba una rotonda, en teoria acabada fa ja mes d'un any, que va ser adornada amb paret seca, i multitud de ramells autoctons, pero que amb es pas d'aquet any lo que veu es una autentica selva, els ramells autoctons han desaparescut, sa mala herba tapa sa paret seca...en definitiva una imatge de deixadesa lamentable.


Aquesta es s'empresio que es duen es primers turistes que arriben enguan i van cap a Sant Lluis, i segur que hi ha molts mes casos a s'illa.


Perque es servei de manteniment no passa regularment per aquestes rotondes i pasteretes? es per falta de ma d'obra? es per falta de previsio?. Perque es fan rotondes mes o manco ajardinades i despres se las deixa abandonades? Si es per falta de ma d'obra, perque no es fan rotondes sense ajardinar que no duguin cap manteniment?


I ja per acabar, sa carratera de Sant Lluis en esta acabades ses obres, quedara molt be, pero quant durara sa bona imatge d'es principi? perque lo que te que ser una pastereta amb abres autoctons, pot acabar amb una autentica selva.

Comentaris